Onderstaande prijzen gelden per 1 januari 2022

U vindt hier een overzicht van de prijzen van verschillende behandelingen en produkten. De prijzen zijn o.v.v. eventuele prijswijzigingen.

Prijslijst

Basis Pedicurebehandeling (45 min.) in praktijk

€ 38,50


Verzorgen van de nagelomgeving en nagels knippen. Eventueel aanwezige likdoorns en/of eelt verwijderen. Tevens eventuele ingroeiende nagels behandelen. Hierna een heerlijke voetmassage.

Toeslag diabetes/reumapatienten

€ 2,50


Er wordt een toeslag van € 2,50 bij het gewone tarief berekend voor diabetes/reumapatiënten welke een vergoeding krijgen via de verzekering i.v.m. verplichte inschrijving Kwaliteitsregister pedicures

Likdoorn verwijderen

€ 22,50


Indien u last heeft van 1 likdoorn wil ik deze graag voor u verwijderen.

Combi Pedicure en Cosmetische Voetverzorging

€ 55,00


U krijgt een lekker voetenbad gevolgd door een pedicurebehandeling. Hierna een uitgebreide onderbeen- en voetmassage. Deze combinatie is ook leuk om aan iemand te geven via een cadeaubon!

Voetmassage

€ 23,00


Gedurende een half uur krijgt u een uitgebreide massage aan de voeten.

Gelnagel plaatsen grote teen

€ 22,50


Heeft u een ingescheurde teennagel of is er een stuk afgebroken dan plaats ik een stevige laag gel bovenop de nagelplaat. De nagel ziet er weer prima uit en uw probleem is verholpen.

Anti schimmel tinctuur

€ 7,95


Orthofex anti mycose tinctuur flesje 10 ml met pipet Ter behandeling van schimmelnagels

Samenwerkende Pedicures

€ 11,00


Een serie unieke voetverzorgingsprodukten die een oplossing bieden voor veel voorkomende problemen, zoals schimmelnagels,voetschimmel en wratten. Tevens is er een voetdeospray en een honingzalf.

Laufwunder Schrundena

€ 8,50


Een zeer vette crème welke geschikt is tegen een ruwe, droge en gebarsten huid. Ze maakt de eeltlaag elastisch en voorkomt zo het ontstaan van kloven en zorgt voor probleemloos lopen. Inhoud: 75 ml

Toeslag voor ambulante voetverzorging

€ 4,00


Indien u in Heiloo of Limmen woont en niet meer in staat bent om in de praktijk te komen dan kom ik naar toe. Er wordt 4 euro extra in rekening gebracht.